Yeni Delhi’de Çok Katlı Bina Çöktü: 11 Ölü, 11 Yaralı

Yeni Delhi’de Çok Katlı Bina Çöktü: 11 Ölü, 11 Yaralı

YENİ DELHİ, 20 Nisan (Xinhua) — Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’nin kuzeydoğusunda yer alan Mustafabad bölgesinde cumartesi günü erken saatlerde çok katlı bir binanın çökmesi sonucu en az 11 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi de yaralandı.

Binanın çökmesinin ardından Ulusal Afet Müdahale Gücü (NDRF), itfaiye ekipleri, polis ve yerel halkın katılımıyla oluşturulan kurtarma ekipleri, enkaz altında kalanları ve hayatını kaybedenleri çıkarmak için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, binanın yerel saatle 02.39’da aniden çöktüğü görüldü.

Yetkililer, olay anında binada uyumakta olan 22 kişinin enkaz altında mahsur kaldığını bildirdi.

Binanın çökme nedeni belirlenmeye çalışılıyor.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: Xinhua / Güncel

Related Posts

Karın ağrısı sandı, meğer taşmış! Hurma ile zeytin tek suçlusu: ‘Kimse yutmasın’

92 yaşındaki Şerife Ay, eşini kaybettikten sonra çocuklarının yanına taşındı. Sağlığı yerindeydi ta ki o geceye kadar. Aniden başlayan şiddetli karın ağrısı ve kusma şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Acilen ameliyata alınan yaşlı kadının bağırsağından çıkanlar ise doktorları bile şoke etti. Peki, Şerife Ay’a ne olmuştu?

Maydanoz-Limon Kürü Tehlike Saçıyor!

Maydanoz-Limon Kürü sağlığımıza zararlı mı ? Uzmanlar, maydanoz ve limon kürünün özellikle kalp sağlığı hastaları üzerinde olumsuz etkileri olduğunu bildirdi.

Sosyal medya bizi hipnotize ediyor

Sosyal medyanın genç yaşlı demeden hemen herkesi saatlerce esir aldığına dikkat çeken Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Derya Uludüz ’’Alışkanlık ötesi bir durum yaşıyoruz. Bu yeni çağın dijital hipnozu’’ diyor.

Yaşanan depremler çocuklarda travmaya neden olabilir

Türkiye’de yaşanan depremler, çocuklarda travmalara sebep olabiliyor. Uzmanlar, deprem gerçeğini çocuklara doğru şekilde anlatmanın yaşanabilcek korkuyu en aza indirebileceğini belirtti.

Uyurken vücudunuzu yıpratan alışkanlık: Siz hangi pozisyonda yatıyorsunuz?

Her gece farkında olmadan yaptığınız bu alışkanlık sağlığınızı tehdit ediyor olabilir. Özellikle apne ve reflü hastaları tetikliyor. Prof. Dr. Sinem İliaz, en riskli yatış şeklini açıkladı.

Araba tutması sona erdi: Bilim insanları bundan 1 dakikada kurtulmanın yolunu buldu

Nagoya Üniversitesi araba tutulması olarak bilinen hareket hastalığına karşı çözüm olacak bir yol keşfetti. Bu keşif hareket hastalığı semptomlarını 2 saate kadar önemli ölçüde azaltabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir